Çayırbaşı Fatma Seher Hanım Ortaokulu

Vizyon: Çayırbaşı Fatma Seher Hanım Ortaokulu´nu, saygın, güvenilir, ilk tercih edilen okul haline getirmektir.

Misyon: Çağdaş bir dünya insanı yetiştirmek için en kaliteli eğitimi ve öğretimi sunmaktır. Biz; Atatürk ilkeleri ışığında; sevgi ve saygıya, sorumluluk bilincinin gelişmesine, doğru, adil ve demokratik davranmaya, hata ve başarıları paylaşmaya, özgüvene, bireysel ve grup disiplinine, araştırma ve analitik düşüncenin geliştirilmesine, eleştiriye açıklığa, pozitif düşünceye, yaşam boyu öğrenmeye, yüksek motivasyona ve ödüllendirmeye, her tür şiddete karşı barışçıl, insancıl, gerçekçi, girişimci, üretken, yaratıcı, bilimsel düşünen, irdeleyen ve sorgulayan, çağdaş bir dünya insanı yetiştirmeye, çevre bilincinin geliştirilmesine, sanat ve sporun ruhsal ve bedensel gelişime katkısına ve ÇAYIRBAŞI FATMA SEHER HANIM ORTAOKULU olmanın haklı gururunu yaşamaya ÖNEM VERİYORUZ.

Saatler: 09.00-15.30
Yabancı Dil: İngilizce ve Bakanlar Kurulunca kabul edilen diğer diller
Servis Bilgisi: Okulumuz taşımalı eğitim kapsamında öğrenci taşınan bir okul olduğundan adres kayıt alanı içerisinden yapılan taşıma hizmeti devletimiz tarafından sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Her yıl ilçemizde yapılan sportif etkinliklere katılım sağlanmakta ve çeşitli dereceler ve ödüller alınmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006, CodeWeek, MEB ROBOT Yarışması
Proje Çalışmaları: Okulumuzda son 5 yıldır TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenlenmektedir.
Kontenjan Bilgileri: Kontenjan yoktur. Kayıt alanları belirleme komisyonunca belirlenen kayıt alandaki öğrencilerin kayıtları yapılır.
Diğer Hususlar: Okulumuzda FeTeMM, Ahşap-Metal, Yazılım-Tasarım, Müzik, Görsel Sanatlar, Tabiat-Hayvan Bakımı, Salon Sporları Atölyeleri olmak üzere 7 adet TASARIM BECERİ ATÖLYESİ (TBA) bulunmaktadır. Okulmuz TBA Proje Okuludur.

WEB - https://silecayirbasifshortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Çayırbaşı Mh. Sur Sk. No 35 Şile / İSTANBUL

Öğretim Şekli :Normal (Taşımalı)

Adres - Çayırbaşı Mh. Sur Sk. No 35 Şile / İSTANBUL

Ulaşım Sahilden Ağva yönüne giden 139A otobüsleri ve Şile-Çayırbaşı Minibüsleri ile köy merkezine kadar ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 5 KM