İSTANBUL / ŞİLE - Çayırbaşı Fatma Seher Hanım Ortaokulu

Çayırbaşı Fatma Seher Hanım Ortaokulu

Çayırbaşı Köyü Sur Sokak No35 Şile/İSTANBUL
Vizyon
Çayırbaşı Fatma Seher Hanım Ortaokulu´nu, saygın, güvenilir, ilk tercih edilen okul haline getirmektir.
Misyon
Çağdaş bir dünya insanı yetiştirmek için en kaliteli eğitimi ve öğretimi sunmaktır. Biz; Atatürk ilkeleri ışığında; sevgi ve saygıya, sorumluluk bilincinin gelişmesine, doğru, adil ve demokratik davranmaya, hata ve başarıları paylaşmaya, özgüvene, bireysel ve grup disiplinine, araştırma ve analitik düşüncenin geliştirilmesine, eleştiriye açıklığa, pozitif düşünceye, yaşam boyu öğrenmeye, yüksek motivasyona ve ödüllendirmeye, her tür şiddete karşı barışçıl, insancıl, gerçekçi, girişimci, üretken, yaratıcı, bilimsel düşünen, irdeleyen ve sorgulayan, çağdaş bir dünya insanı yetiştirmeye, çevre bilincinin geliştirilmesine, sanat ve sporun ruhsal ve bedensel gelişime katkısına ve ÇAYIRBAŞI FATMA SEHER HANIM ORTAOKULU olmanın haklı gururunu yaşamaya ÖNEM VERİYORUZ.
Bağlantı :ADSL (1 Mbit)
Öğretim Şekli :Normal